WANDELCOACHING

Soms is je thuissituatie uit balans. Niet alles loopt op rolletjes en je hebt hulp nodig. Coaching kan hierbij ondersteunen. Je wordt gehoord en gezien. En je verwerft inzichten die kunnen bijdragen de harmonie thuis te herstellen.

Wanneer wandelcoaching

Soms heb je als ouder een uitlaatklep nodig, zoek je bevestiging of wil je praten met iemand die net wat verder van je gezin af staat. Iemand die met een open vizier naar je luistert, zonder direct met adviezen of tips te komen. Iemand die niet oordeelt. Want hulp vragen is al spannend genoeg.

Mijn naam is Laura Nouwens. Ik ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Ja, ook ons gezin krijgt pittige uitdagingen voorgeschoteld. Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als iemand echt en oprecht de tijd en aandacht voor je neemt. En hoe verhelderend en effectief nieuwe inzichten kunnen zijn.

Wat is wandelcoaching

Het woord zegt het al: we gaan wandelen! Lekker de natuur in waar je gedachten en woorden helemaal vrij spel hebben. Het is een ontspannen en laagdrempelige manier om tot nieuwe inzichten te komen. Je wordt gezien, gehoord en er is oprechte interesse in en aandacht voor jou.

Is het echt allemaal zo gemakkelijk? Ja en nee. In de natuur bewegen geeft energie en ontspant, waardoor je gemakkelijk en vrijer praat. Aan de andere kant leer je een situatie of gebeurtenis vanuit een ander perspectief te benaderen. Dat kan confronterend zijn. Maar met de beste intenties; zie het alsof je een liefdevolle spiegel voorgehouden krijgt.

Door die spiegel zie jij jezelf op een andere manier: je observeert je gedrag, je gedachten en je gevoelens. Zonder oordeel. Je focust op hetgeen er wel is en hoe jij je krachten en kwaliteiten optimaal benut. Als ouder kun je het niet fout doen, soms wel anders. Door anders naar de situatie te leren kijken. Die eyeopener kan net datgene zijn waar jij naar op zoek was.

Zelf het effect van een wandelcoaching ervaren? Laat het mij weten!

Hoe werkt het

Wandelcoaching is niet ingewikkeld. Je laat mij weten dat je interesse hebt. Daarna hebben we telefonisch contact en maken we kort kennis. We spreken af waar en wanneer we gaan wandelen. Je hoeft niets te doen, niets voor te bereiden, niets op papier te zetten. Je hoeft er alleen maar te zijn. En je mag je verhaal doen.

Wandelcoaching zijn losse coachingsessies. Je kunt deze op elk moment reserveren. Ben je betrokken bij een kindercoaching of jongerencoaching? Ook dan kun je aanvullend en tijdens een coachingtraject een losse wandelsessie boeken.

Wat kost het

telefonische kennismaking 10 minuten gratis & vrijblijvend
wandelsessie 45 minuten € 50,00*
* Het tarief is inclusief 21% btw en exclusief eventuele reiskosten à €0,25 per kilometer.

Na afloop van een wandelsessie ontvang je de factuur per e-mail.