Vide Coaching

Vide Brugklas-Boost

Op naar de brugklas! Een nieuwe fase met de bijbehorende spanningen en onzekerheden breekt aan. Een voorbereidende Brugklas-Boost helpt! Met een flinke dosis positieve energie, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en praktische tips.

Een positieve boost

Ineens worden kleine kinderen groot. De bekende en vertrouwde omgeving van het basisonderwijs worden verruild voor de brugklas en de middelbare school met andere leerkrachten, onbekende medeleerlingen, vreemde vakken en meer huiswerk. Een spannende periode waarin vele uitdagingen op jullie pad komen.

Van het zoeken naar de veiligste route op weg naar school, het bestellen van alle boeken tot en met het voorbereiden op de nieuwe roosters en lestijden. Jullie zo zorgvuldig opgebouwde structuur en planning veranderen. Los van alle twijfels en onzekerheden die soms de kop opsteken. Gelukkig kun je je kind voorbereiden op deze nieuwe levensfase. Met de Brugklas-Boost van Vide coaching.

De Brugklas-Boost: leren van en met elkaar

De Brugklas-Boost is niet zomaar een voorbereiding op de middelbare school, het is veel meer dan dat. Je kind krijgt een extra boost, extra positieve energie, extra bagage, extra zelfvertrouwen en extra skills. Die allemaal bijdragen aan een zelfverzekerde en ontspannen voorbereiding op de brugklas.

De Brugklas-Boost is een groepstraining waar maximaal acht kinderen per groep aan deelnemen. Zo leren we in een kleine, veilige en vertrouwde omgeving van en met elkaar.

Vijf bijeenkomsten

De training bestaat uit vijf sessies: vier voorbereidingen en één terugkomdag. Elke sessie duurt 75 minuten en in die tijd besteden we aandacht aan:

• zelfvertrouwen
• sociale vaardigheden
• wat zijn je kwaliteiten en hoe zet je die in bij lastige situaties
• leertechnieken
• plannen en organiseren
• vriendschappen aangaan en onderhouden
• gebruik van sociale media

De vijfde sessie is een terugkomdag nadat de eerste maand in de brugklas is afgerond. We evalueren, wisselen ervaringen uit, onderzoeken wat we nog nodig hebben en blikken vooruit.

Wat kost het

Voor deelname aan de Brugklas-Boost betaal je 229 euro per kind. Dat in inclusief btw en alle materialen. 

Data en plaats

De groepstraining wordt gegeven in Nuenen. Definitieve plaats en data zijn nog niet bekend.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld hierbij de voor- en achternaam van je kind, e-mailadres en telefoonnummer. Graag ook aangeven op welke basisschool je kind zit.
Voor meer informatie neem gerust contact met me op!